Aktiviteter 2019

Konstvisning på Runö konferens
Torsdag 24 januari 2019 kl. 13.00 – FULLBOKAD!

Runö konferensanläggning, som ligger på en halvö i närheten av Åkersberga, är en del av arbetarrörelsen och är idag en vital del av både bildning och kultur med en ständigt växande konstsamling.
Här finns konst av bl.a Sven X:et Erixson, Albin Amelin, Ulla och Gustav Kraitz, Carl Eldh, Hilding Linnkvist tillsammans med verk från utställande konstnärer på Runö.

Visningen börjar kl. 13.00 och avslutas med kaffe/te buffé kl. 14.30. Vi samlas senast 12.55 i entrén. Välkommen till en spännande visning
och en härlig buffé! Kostnad 100 kr – endast för medlemmar! Max 30 deltagare.

Nyfiken på: Nationalmuseum –
den nyrenoverade byggnaden – FULLBOKAD!
Torsdag 14 februari kl. 13.00

Torsdagen den 14/2 kl. 13.00 besöker vi Nationalmuseum
med fokus på arkitekturen, rummens nya funktioner och mötet med den gamla 1800-talsbyggnaden mm.

Kostnad 100 kr – endast för medlemmar! Max 25 deltagare.

Nyfiken på: Nationalmuseum –
den nyrenoverade byggnaden
NY VISNING – TISDAG 19 FEBRUARI KL. 14.00

Besöket på Nationalmuseum 14 februari blev snabbt fullbokat och många fler ville komma med. Vi har därför bokat ett nytt besök Tisdag 19 februari kl 14.00.
Du som redan fått besked av Magnus att det är fullt 14 feb har förtur. Vänligen meddela snarast om du vill komma med 19 februari. . Notera att anmälan görs till Magnus Fehrm  magnus.fehrm@bredband.net